Tur för oss som bor i Uppsala!

Hej alla läsare! Så himla roligt att ni väljer att komma tillbaka till min blogg, dag ut och dag in. Dagens inlägg kommer att handla om maskinförare i Uppsala, vilket kanske kan tyckas vara lite konstigt, med tanke på att jag skriver en blogg om teknik. Men på något sätt kanske det ändå hör ihop? Först vill jag bara säga tack för allt stöd och feedback som jag får av er. Det hjälper mig att växa som person, och det utvecklar både mig och bloggen. Det viktigaste här är ju att jag fortsätter att skriva en blogg som ni tycker är intressant och viktig. Teknik är det jag intresserar mig för allra mest, och det känns så bra att kunna dela det intresset med alla er. Ni är viktiga för mig! Nu ska jag återgå till att förklara varför jag vill prata om maskinförare i Uppsala. Jag kom nämligen i kontakt med Ådahls Entreprenad när jag skulle gräva ut och göra om trädgården hemma. De både hyr ut maskinförare och maskiner, och det var precis det jag behövde. Det var en bekant till mig som inte för så länge sedan behövde köpa in en liknande tjänst, och hen tipsade mig då om Ådahls Entreprenad. Det var därför inte så konstigt att jag valde att ringa dem och se ifall de hade möjligheten att hjälpa mig med min trädgård. Jag fick en bra kontakt med dem från start, och samarbetet fortsatte att vara mycket bra. Jag kunde hela tiden uppdatera mig om vart de befann sig i processen, och jag såg arbetet flyta på alldeles smärtfritt. Jag vill därmed ta tillfället i akt att rekommendera det här företaget för alla mina läsare, och ni är ju ändå ganska många!