Gudinnekraft i Nord

Men hej och vad roligt att just du tittar hit idag! Jag känner mig så mycket bättre idag än vad jag har gjort på flera veckor. Som jag nämnde och öppnade upp mig om i förra inlägget så var det att jag har haft mycket psykiska obalanser på grund av personliga själ och själ som jag inte riktigt vet varför de har påverkat mig som de har gjort. Min vän rekommenderade mig att göra en distanshealing då hon testade på det när hon mådde som sämst och för henne fungerade det perfekt och efter bara någon dag kände hon hur de dåliga tankarna i huvudet försvann.

Jag fick denna distanshealing av Gudinnekraft i Nord och jag tackar så mycket för hjälpen. En av anledningarna till att jag har mått dåligt som jag också är bekväm med att berätta är att det har vart väldigt mycket på jobbet nu då vi har fått massor av nya kunder som ska hjälpas och alla nya tekniska system som vi också ska lära oss på samma gång. Det har helt enkelt blivit för mycket att ta in på jobbet och det är en av de många grejerna som har gjort att mitt glas har fyllts på och om jag inte skulle ha fått denna distanshealing hade glaset när som helst runnit över. Först visste jag inte om det skulle fungera alls så jag hade inte mycket förväntningar men jag gjorde denna behandling för ungefär tre dagar sedan och jag börjar redan märka resultat. Visst att jag fortfarande känner mig lite nere men jag mår mycket bättre i psyket nu än vad jag någonsin har gjort.

Jag vill bara tacka er att ni har tagit er tiden att läsa ännu ett av mina inlägg och jag hoppas att ni kommer vilja fortsätta läsa mina framtida inlägg. Ha det så bra så hörs vi när ni vill komma tillbaka. Hej då fina vänner.