Fungerande rör i Örebro

Hejsan!

Nu ska jag berätta en rörande historia … ni förstår hur underfundigt det var när jag säger att det handlar om rör! Vi har märkt att våra rör i huset börjat låta väldigt mycket, speciellt när vi spolar vatten i köket, så vi tog hit en rörservice från Örebro som hjälpte oss att kolla på det. Tyvärr verkar det vara så att rören kan behöva bytas ut. Några kanske räcker att byta packning på, men andra kan eventuellt behöva bytas ut helt. Det är visst sådant man ser när man blottlägger rören, men man kan även skicka in en kamera i rören och se hur de ser ut. Ungefär som när de undersöker insidan av ens tarmar!

Nu hoppas vi att det inte är ett så stort arbete som krävs utan att det är lätt åtgärdat. Men vi har bokat tid så att han och hans kollega ska komma hit om ett par veckor och göra en mer grundlig kontroll. Det är så lätt att ta sådana saker för givet, just fungerande rör, rinnande vatten och värme. Tänk de som inte har det och hur lyckligt lottade vi är att ha de förmånerna. Men samtidigt kan det ställa till det alldeles väldigt när det krånglar, för rör är ju inte alltid så lätta att komma åt utan att skapa merarbete …

Vi visste ju när vi köpte huset att det kommer komma sådana här saker. Men nog finns det en hel massa annat jag kan komma på som är roligare att fixa än rör. Dock vill jag gärna att de ska fungera och viktigast är nog att se så att de inte läcker någonstans, men det sa han från rörservicen att det trodde han inte eftersom vi inte sett några som helst tecken på det. Hoppas det blir lätt åtgärdat, det känns i alla fall betryggande att ha hittat en sån bra firma här nära i Örebro. Ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!