Tar emot telefoner för lagning!

Hej alla fantastiska läsare som läser och följer detta inlägg. Jag hoppas att ni mår kanon. Jag har ju som ni vet skrivit lite om min händelse när jag tappade min mobil nerför en kulle och då skärmen fick sprickor och jag som verkligen är galen när det kommer till att vara beroende av min telefon fick ju måttligt med panik och bekymmer när jag fick något sådant problem när det gällde just min – telefon.

Jag skulle vilja berätta om detta företag vid namn Mobilgallerian Sweden AB som jag hittade till när jag faktiskt sökte lite på internet. Jag rekommenderar er alla att besöka deras hemsida som är www.mobilgallerigan.se där ni hittar alla möjlig bred information kring vad just detta företag erbjuder för hjälp angående just teknik och mobiltelefoner. Jag hittade på deras sida till en kategori där de skrev att man kunde lämna in sin telefon på reparation på deras fysiska butik på Södermalm i Stockholm och eftersom att jag ju bor på Södermalm som ni nog vet ni som följer mig, så blev jag väldigt glad och besökte butiken som hjälpte mig att fixa min telefon! De har även möjlighet att reparera telefoner om man skickar in sin telefon genom post och man får då tillbaks telefonen reparerad efter 3-5 arbetsdagar, vilket ju är kanon och bidrar till att alla kan få hjälp, även de som inte befinner sig på Södermalm eller i Stockholm!