Jag uppskattade föreläsningen trots allt

God morgon, varmt välkommen hit! Förhoppningsvis mår du bra och har fått en bra start på den här dagen, själv hade jag tänkt börja dagen med att skriva ett inlägg till er. Det kommer idag handla om en föreläsare i Uppsala som jag var och lyssnade på för ett tag sedan, även min upplevelse av föreläsningen.

Hade jag själv val hade jag nog aldrig gått på den här föreläsningen, det var nämligen min mamma som tyckte att jag skulle följa med henne och lyssna på vad denna föreläsare i Uppsala hade att säga. Till en början blev jag väldigt förvånad över att hon ens tyckte att jag skulle följa med, detta för att jag nästan bara är intresserad av teknik och som jag förstod det skulle föreläsaren inte prata om det för fem öre. Därför trodde jag först att jag inte alls skulle gilla föreläsningen, vilket sedan blev motbevisat. I början av föreläsningen var jag inte alls glad över att jag var där, men senare blev jag otroligt intresserad av vad föreläsaren hade att förmedla. Han hade ett väldigt bra sätt att få med sig sin publik, på något sätt gjorde han det intressant även om han pratade om saker som normalt inte skulle intressera mig. Den här föreläsningen fick mig att inse att jag kan intresseras av andra saker än bara teknik, därför kommer jag i framtiden även vara mer öppen för andra saker. I dagens läge är jag väldigt glad över att min mamma tog med mig på den här föreläsningen, för annars hade jag som sagt aldrig gått på den. Jag tycker verkligen att ni alla borde gå och lyssna på denna föreläsare i Uppsala om ni får chansen, och även om ni till en början inte är intresserade av det han pratar om har han ett sätt att intressera publiken ändå.