Byggföretag som kan renovering!

Hej alla kära läsare som följer mig och min resa som jag delar med mig av på min blogg! Jag skulle vilja rekommendera och tipsa er om ett företag som heter Guba Bygg AB som då sysslar med allt som kretsar och rör renovering!

Jag brukar ju skriva mycket om mitt jobb som administratör hemifrån och jag tänkte dela med mig av lite information om företaget som jag tog kontakt med när jag skulle bygga om och renovera om mitt kontor där jag sitter och håller på med administration kring telefoni vilket är mitt arbete och jag kände därför att jag ville lägga hög fokus på att min arbetsmiljö skulle bli så trivsam som möjligt och bestämde därför att jag skulle ta hjälp av denna byggfirma som då hjälper till med renovering och bygg. Skulle vilja rekommendera detta företag till alla er som vill ha ett kunnigt företag i det som kan tänkas röra och kretsa kring just bygg! Ska inte göra ett alldeles för långt och utförligt arbete men vill bara dela med mig av denna erfarenhet och i övrigt önska att ni har en fantastisk dag och njuter av denna sommaren, och särskilt att ni njuter lite extra mycket om ni har hunnit påbörja er semester ännu!